Boedelruiming

Het opruimen van de inboedel na een overlijden, verhuizing, scheiding, emigratie of faillissement is vaak een zware belasting. De leeghalen van de woning en het opruimen van de inboedel is een ingrijpende klus, waarbij u alle hulp kunt gebruiken. We Take Your Care helpt u graag. Wij zijn gespecialiseerd in een snelle en professionele boedelruiming en nemen u alle zorg uit handen.

Nadat u uw persoonlijke en waardevolle spullen heeft weggehaald, zorgen wij dat de meubels en andere inboedel snel en zorgvuldig worden opgeruimd. Ook kleine bouwtechnische herstelwerkzaamheden, het verwijderen van vloerbedekking, het snoeien van de tuin of het herstellen en schilderen van beschadigde deuren of muren behoren tot onze service. Niets is ons te gek.

We leveren de woning leeg en bezemschoon op voor verhuur of verkoop. Wilt u vandaag nog iets geregeld hebben? Geen probleem! Wij passen ons aan aan uw agenda.

Kosten

Omdat iedere situatie anders is en een andere aanpak vergt, ontvangt u van ons een offerte op maat. Wij vinden uw wensen erg belangrijk en daarom maken we vooraf, samen met u, een plan van aanpak waarbij u zich prettig voelt. Door dit plan van aanpak zijn de kosten vooraf inzichtelijk en zijn wij in staat om u van A tot Z te ontzorgen. U krijgt hierbij alle ruimte om na te denken en vragen te stellen.

Werkzaamheden Boedelruiming

Hieronder een greep uit onze werkzaamheden:

 • Inboedel leeghalen
  • Inboedel opruimen en weghalen
  • Overhandigen van persoonlijke zaken aan de opdrachtgever
  • Overhandigen van de boedel aan kringloop of goede doelen
 • Verkoop- of verhuurklaar maken
  • Kleine reparaties of andere herstelwerkzaamheden
  • Opruimen, schoonmaken en bezemschoon opleveren van de ruimte

Heeft u een vraag over onze werkzaamheden? Neem gerust contact met ons op. Niet is te gek voor ons.

Contact

Wilt u meer informatie over boedelruiming of een van onze andere diensten?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via: 06 – 22 04 43 17 of e-mail.